BejelentésA PAKSI FC SZURKOLÓTÁBORA
Egy a szívünk, együtt szurkolunk! Győzni kell és győzni is fogunk!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözöllek a honlapon!"Azt tudni kell, hogy az egyesületet és így a csapatot is az 50-es években alapították. Szóval "mi" még járni tanultunk, mikor a nagyok már bicikli cselekkel oktatták a népet (FTC, MTK, Honvéd, Dózsa). Szervezett szurkolás itt sosem volt, csak egy-két bekiabálás!

Sokáig kérdés volt itt Pakson, indul-e a csapat az NB1-ben, ha igen, hol fog játszani? A kezdésre minden eldőlt: indul és itthon lesz minden hazai meccs! 1 hónap alatt mini stadiont varázsoltak, 2500 ülőhellyel. Nem lehet összehasonlítani a tavalyi pályát az ideivel! Egy focibarát szívét megdobogtatja a látvány, főleg olyanét, aki tudja milyen volt 10 éve. Jelenleg is folynak az építkezések...

Eljött az 1. hazai meccs: a Loki jött és a lelátók megteltek, 4500 ember búzdíthatta a csapatot. Meg is tette, de semmilyen szervezett formája nem volt ennek. Bár 0-0 lett, de mi mégis a Loki tábort csodáltuk: énekeltek, ugráltak, zászlókat lengettek. A 3. itthoni meccsen az Újpest volt a vendég. 5000 néző, ebből 500 vendég, és akkora parádét rendeztek, hogy csak lestünk. Bár 1-1 lett a vége, mégis a lila tábor jobban hatott ránk. Ekkor kezdett motoszkálni a gondolat nekünk és pár haver fejében: kellene csinálni egy "ultra" csoportot. Lassan beindult a dolog, lettek zászlók, lettek dalok, lettek ritmusok! Az Atomic Strike megérkezett. Nem vagyunk sokan, kb. 20-30-an, de mindent beleadunk. Paks-Pécs 0-1 meccsen volt minden először megszervezve, rendes "örjöngés" ment, maximális beleéléssel, hogy az embernek felállt a szőr a hátán!

Ha tudunk, vidékre is elmegyünk. Társaim például voltak Sopronban és a helyi ultrák elismerő szavakkal illették őket. Minden meccset "megúsztunk" affér nélkül, hiszen mi nem anyázni megyünk, hanem a kedvenceket biztatni, meccs végén lepacsizni velük! Ők pedig nagyon hálásak. Debrecenben 7000 néző között hallani lehetett 15 paksi hangját is... mert ITT VAGYUNK! SZURKOLUNK! PSE A CSAPATUNK!Ezt csak azért írom le, mert fantasztikus érzés. Olyanok vagyunk, mint a kisgyerekek: rajongunk! Az, aki NB1-be született, nem is értheti ezt meg! Vannak olyan helyek, ahol természetes NB1-es meccsre kimenni szurkolni, remélem majd a fiamnak is az lesz...."Az indulás óta a lelkesedés némileg alábbhagyott. Sokaknak gyereke született vagy más elfoglaltsága akadt. A tábor megfogyatkozott, de most AS (Atomic-Strike) Legion néven próbálunk újraszerveződni.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!